GRILLROOM SULTAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 307 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Sultan. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 23:09 De produkten waren zeer smaakvol. Een aanrader en voor ons de eerste ervaring met dit bedrijf.
22 mrt 2024 om 22:45 De kwaliteit is achteruit gegaan. Voor een spareribs honig schotel van €17,50 kreeg je eerst 2 grote panfluiten met voldoende marinering. Nu alleen 4 zielige stukjes spareribs die je bijna niet van het bot krijgt :(. Bezorging was goed, vriendelijk.
15 mrt 2024 om 20:41 T dure eten is lauw bijna koud, alleen de patat is warm. Bezorging opzich prima iets te laat maar dat kan gebeuren
26 jan 2024 om 20:26 Je betaald een vermogen en wat krijg je een ossenhaas wat met 3 happen op is. En een bak champignonsaus voor 40 ossenhazen.
14 jan 2024 om 22:52 Goed spul. kwartier vroeger dan afgesproken maar moet aangeven hoe lang bezorging was....
17 dec 2023 om 19:57 Vlees te veel zout en helemaal rauw van binnen, ik moest zelf nog in de pan doen
15 dec 2023 om 19:42 Het eten was koud en een kwartier te vroeg
19 nov 2023 om 20:30 Eten was fantastisch. En de bezorging was keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar
15 nov 2023 om 20:02 Erg lekker en vers eten
7 nov 2023 om 19:39 Super lekkere pizza's, lekker malse döner kebap. Wij bestellen hier zeker nog vaker.
29 okt 2023 om 19:24 45 min te laat, maar het doner was erg lekker, maar friet ipv de bestelde rijst. Wel alles netjes apart verpakt
18 okt 2023 om 21:35 Turkse pizza Sultan was super lekker en heel snel klaar. Top!