GRILLROOM SULTAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Sultan. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2023 om 20:30 Eten was fantastisch. En de bezorging was keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar
15 nov 2023 om 20:02 Erg lekker en vers eten
7 nov 2023 om 19:39 Super lekkere pizza's, lekker malse döner kebap. Wij bestellen hier zeker nog vaker.
29 okt 2023 om 19:24 45 min te laat, maar het doner was erg lekker, maar friet ipv de bestelde rijst. Wel alles netjes apart verpakt
18 okt 2023 om 21:35 Turkse pizza Sultan was super lekker en heel snel klaar. Top!
10 okt 2023 om 21:15 Rijst is gewoon paar dagen oud lijkt het. Ik bestelde friet en heb dat niet eens gekregen. Ik heb een cake als desserst besteld en kreeg een hele andere taart of iets.
18 sep 2023 om 20:44 Jammer dat de bezorger bij t hek bleef staan en niet naar de voordeur kwam. 2 pizza's waren verbrand, patat van de schotel was niet goed gebakken. Erg jammer. Uiteindelijk toch naar zelf gekookt, maar wel een vermogen kwijt. Voorlopig weer naar de c
26 aug 2023 om 21:34 Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel!
22 aug 2023 om 11:50 mehrmals angerufen,nachdem 5 Minuten nach der erwarteten Lieferzeit kein Fahrer in Sicht.. Es hieß immer -„ in 5 Minuten“ Beim 3 Anruf wurde ich 2 x weggedrückt. Essen war total kalt! Nie wieder!!!
1 aug 2023 om 20:20 wensen voldaan zoals geen tomaat, extra's tegen bijbetaling viel tegen, patat was niets teveel. Vriendelijk , eten was afgekoeld, kwam in papieren tas, een warmhouddoos o.i.d. zou de moeite waard zijn. Eten was smakelijk!
30 jul 2023 om 21:00 Heel slecht eten zou om kwart voor 7 komen (besteld om 18:00), we moesten kwart over 7 gaan dus dit kon prima. Om 7 uur nog geen eten dus besloot ik te bellen. Nummer bestaat niet uiteindelijk om half 8 maar weg gegaan.
30 jul 2023 om 20:49 Slechte bezorging. Duurt te lang. Bestelling niet compleet en het telefoonnummer is niet in gebruik. Kon er dus alsnog zelf heen rijden.