GRILLROOM SULTAN

GRILLROOM SULTAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 235 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Sultan. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 18:29 Was wel optijd alleen de sparerib was taai en veel te vet. De porties waren veelste klein en er zat verder weinig smaak aan.
2 jul 2022 om 23:23 We hadden zin in spareribs. Maar die bestellen we 1 keer maar nooit weer. Wat een taaie en vette spareribs. De helft weggegooid. Jammer. Patat die er bij zat was wel goed, dat was dan ook het enigste.
28 jun 2022 om 19:45 Het eten was koud en weinig, de bezorger was 40 minuten te vroeg vond ik niet fijn.
23 jun 2022 om 7:34 Kip donner was matig. Sla was prima, patat lekker. Saus niet lekker.
4 jun 2022 om 4:07 Heerlijk en snel
30 mei 2022 om 16:08 Prima kapsalon!
30 mei 2022 om 9:39 Bezorgtijd prima. Eten was niet goed. Slappe, natte pizzabodems zonder goede toppings. Eten volgende keer ergens anders.
26 mei 2022 om 19:44 Ik vond het eten niet zo lekker, vlees was aan gebrand de patat was te hard gebakken en de sla was niet vers. De bezorging was een half uur te vroeg. Jullie zijn ook erg duur geworden, voor mij geen volgende keer. Succes
23 mei 2022 om 7:24 Zo als altijd, eten goed;op tijd bezorgd geen problemen.
22 mei 2022 om 20:21 Het eten was wel lekker alleen het vlees zat weinig smaak aan en jullie waren de salade vergeten.
21 mei 2022 om 20:06 Heerlijk gegeten! Köfte met rijst en pizza's. Alles goed van temperatuur, goed op smaak en uiterst vriendelijke bezorger. Bezorging liet wel op zich wachten, maar het was alsnog snel genoeg, zodat we niet ongeduldig werden. Kortom, prima ervaring
18 mei 2022 om 20:36 A few months back ordered frim the sane restaurant, food was terrific, today, we threw out all the food, no taste, badly cooked